Redexim Concorde penbeluchter

Redexim heeft een aantal nieuwe machines voor sportveld- en golfbaanonderhoud waaronder een nieuwe Verti Drain snelbeluchter en een Vibra Sandmaster. Morgen, woensdag 20 april, houdt Gebr. Bonenkamp uit IJsselstein een demonstratiemiddag op de golfbaan Reymerswael te Rilland-Bath in Zeeland.

Op de demo kun je de nieuwe Verti Drain Concorde snelbeluchter aan werk zien. Deze penbeluchter prikt gaatjes tot 22,5 cm diep op hoge snelheid. Ook is er een Verti Cut verticuteerder voor in de driepunt van een compacttrekker en draait er de Vibra Sandmaster drainmachine.
De Rink strooiers hebben technische en optische verbeteringen ondergaan en het gamma is uitgebreid met de Rink DS2000 schoteldresser. Ook zal Bonenkamp een nieuwe toplaagreiniger voor kunstgras demonstreren, de Verti Top Pulled.

De demonstraties op golfvereniging Reymerswael in Rilland-Bath beginnen om 13:00 uur en eindigen om 15:00 uur. Op 11 mei zal eenzelfde dag plaatsvinden in Limburg, namelijk bij het stadion van Fortuna Sittard.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.