Köppl eenassers via Stierman

Stierman is exclusief importeur geworden van Köppl. Deze Duitse fabrikant ontwikkelt en maakt al 3 generaties professionele éénassige werktuigdragers en bijbehorende werktuigen.
Tot op de motoren komen alle machines en werktuigen uit eigen ontwikkeling en productie. Hierdoor is de machine en zijn werktuig de meest perfecte combinatie voor de betreffende toepassing, weet de fabrikant. Bij Köppl staat het bedieningsgemak en ergonomie voor de gebruikers op een hoog niveau. Zo is het stuur zonder gereedschap verstelbaar en is er Easy-Drive en het omkeerbare stuur waarbij de functies automatisch gespiegeld worden. Voormalig importeur Jan Klerks zal Stierman de komende 3 jaar ondersteunen met demonstraties en tijdens beurzen van Köppl éénassers.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.