In memoriam – Patrick Medema

Wat onvermijdelijk was, is dinsdag 21 februari gebeurd. Onze zeer gewaardeerde collega Patrick Medema is op 42-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van huidkanker. We zijn er diep door geschokt: er blijft een grote leegte achter.

28 december 1969 – 21 februari 2012

Patrick kwam in 1995, na zijn opleiding Landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit Wageningen en een korte loopbaan als verkoper, in dienst van Wageningen Pers. Vanaf dat moment droeg hij in belangrijke mate bij aan het succes van het vakblad Tuin en Park Techniek, maar ook aan dat van LandbouwMechanisatie, van Veehouderij Techniek en van de websites van de vakbladen van AgriMedia. Patrick verwierf veel respect binnen de techniekwereld en op de redactie. Niet alleen vanwege zijn technische kennis, maar ook door de zeer plezierige manier waarop hij met mensen omging. Wij missen hem. ‘Onze koele kikker is er niet meer.’ Onze gedachten gaan uit naar zijn gezin en familie. Mirjam, Joost, Thijs en Guus, sterkte.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.