Imants spitmachine krijgt GIO-designaward

De 33SX spitmachine van Imants heeft vorige week tijdens de Dutch Design Week een GIO Award gewonnen. Deze prijs voor het Goede Industrieel Ontwerp werd voor de derde keer uitgereikt in vijf categorieën.

Imants won de prijs in de categorie professionele producten. Ook Philips, Bruijnzeel keukens en Bosch deden aan deze Nederlands designwedstrijd mee. Er werd kwistig gestrooid met erkenningen, want uiteindelijk kregen 69 van de 90 ingezonden producten de designprijs toegekend.

GBO Design

De door GBO Design ontworpen Imants 33SX is een spitmachine met een werkbreedte van 2,10 en 2,50 meter werkbreedte en geschikt voor tractoren van 45 tot 85 pk. Vooral voor lichtere trekkers dus die in de boomkwekerij en in de tuinbouw hun werk doen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.