Husqvarna EZ 24T draait om eigen as

Husqvarna introduceert de nieuwe zitmaaier EZ 24T. Het zero-turn systeem stelt de maaier in staat rond zijn eigen as te draaien. Met een breed maaidek van 122 cm geeft de machine snelle resultaten op grote gazons.

Het zero-turn stuursysteem biedt hydraulische wielaandrijving. Daardoor kan heel precies gemanoeuvreerd worden. Het frame en zwenkwielen zorgen voor duurzaamheid en minder beweging van het chassis. De maaier is uigerust met een Briggs & Stratton motor van 11,9 kW en haalt snelheden van 10,5 km/u in z’n vooruit en 5,6 km/u achteruit.

Financiering

De EZ 24 T inclusief 122 cm maaidek is verkrijgbaar voor 4.627 euro (excl. btw). Voor professionals is er een financieringsprogramma: Husqvarna Finance. Daarbij hoeft de aankoop niet in één keer vooraf te worden betaald, maar in maandelijkse termijnen. De looptijd en de restwaarde zijn in overleg met een adviseur te bepalen. Tijdens de looptijd van het contract is de gebruiker economisch eigenaar en heeft dus recht op investeringsaftrek. Na afloop wordt de gebruiker automatisch juridisch eigenaar. Gedurende de introductieperiode van Husqvarna Finance wordt geen rente berekend.

EZ 24T

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.