Campey Turf Care levert aan Japan

Campey Turf Care Systems heeft machines die helpen bij de sanering van gras en bodem geleverd aan 53 Japanse steden. Het gaat dan vooral om steden die getroffen zijn door de ramp verwoeste kerncentrale in Fukushima.

De geleverde machine is de Koro Field Top Maker. Deze machine is volgens het Japanse Ministerie van Milieu het meest geschikt om besmette, radioactieve grond te verwijderen.

De Tohoku aardbeving en de daaropvolgende tsunami verwoestten de dorpen en steden langs de kust van Noordoost Japan. In de maanden na de ramp heeft de Japanse regering maatregelen genomen om de zwaarst getroffen gebieden te ontsmetten. Het ministerie van Milieu experimenteerde met veel verschillende manieren om de radioactiviteit die in het gras en de bodem van de openbare ruimten en sportvelden te verminderen.

De machines van Campey Turf Care worden gedistribueerd door de Toyo Green Group. Sinds de nucleaire ramp houdt de maintenance afdeling van Toyo zich veel bezig met het reinigen van grond.

Koro FieldTopMaker

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.