John Deere breidt RUN serie uit

JohnDeereRun41John Deere breidt het assortiment handgeduwde grasmaaiers uit met drie modellen; de Run41, Run46 en Run51. De machines hebben werkbreedtes van respectievelijk 41, 46 en 51 centimeter.

De fabrikant meldt dat de maaiers bedoeld zijn voor de verzorging van gazons tussen de 1.000 en 2.000 vierkante meter. De twee modellen met de grootste werkbreedte zijn ook verkrijgbaar met mulche apparatuur.

John Deere zegt met de Run-serie haar klanten de mogelijkheid te geven hun gazon eenvoudig te verzorgen. De maaier heeft mede daarom een Ready-Start motor. De nieuwe modellen zijn in het voorjaar van 2014 verkrijgbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.