New Holland meest belangrijk volgens boomkwekers

Nederlandse boomkwekers noemen de trekkers van New Holland als meest belangrijk op het bedrijf. Claas en Fendt volgen op een respectievelijk tweede en derde positie. Ruim 6 procent van de boomkwekers wil binnenkort investeren in een trekker. Dat blijkt uit de BoomkwekerijScanner van AgriDirect.

In december 2014 werden tijdens een telefonische inventarisatie ongeveer 930 Nederlandse boomkwekers (vanaf 1 ha) ondervraagd over onder andere hun toekomstintenties en investeringsplannen.

New Holland behoudt koppositie

17,1 procent van de Nederlandse boomkwekers noemt New Holland als het meeste belangrijke trekkermerk op het bedrijf. Claas volgt, net zoals vorig jaar, op een tweede positie met 13,3 procent. Fendt, John Deere en Case IH volgen op een respectievelijk derde, vierde en vijfde positie.

Van de boomkwekers heeft 6,3 procent plannen om binnenkort een trekker te gaan aanschaffen. Vorig jaar lag dit percentage op 6,0 procent. Hiermee wordt onder de Nederlandse boomkwekers volgens AgriDirect het hoogste investeringspercentage in een trekker bereikt sinds 2008.

Persbericht_Nederlandse boomkwekers noemen New Holland als meest belangrijke tractormerk_grafiek1

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.