Praktijkcentrum Bomen een feit

De groene sector is een praktijkopleider rijker. Praktijkcentrum Bomen opende vandaag zijn deuren tijdens een feestelijk getinte opening in Restaurant De Koperen Kop in Park de Hoge Veluwe.

Bart Exterkate, Peter Bongen, Frits Spek en Willem van Delft waren alle vier trainer bij IPC Groene Ruimte. Nu beginnen ze hun eigen praktijkcentrum en gaan ze trainingen cursussen verzorgen voor het kleine werk in het grote groen. Concreet komt het neer op cursussen voor onder meer boomverzorging, klimmen, snoeien, werken met gemotoriseerd gereedschap en dergelijke.

Tijden de opening onthulde Hugo van Bijsterveld de website www.pcbomen.nl. Van Bijsterveld is nu algemeen directeur van Husqvarna Benelux. In de jaren ’90 was Van Bijsterveld werkzaam bij het opleidingscentrum waar de initiatiefnemers achter Praktijkcentrum Bomen voorheen ook werkten.

Centraal

Praktijkcentrum Bomen is gevestigd Wenum Wiesel in een pand dat wordt gehuurd van Gemeente Apeldoorn. Het pand is centraal, gelegen in het land, maar ook ten opzichte van diverse praktijkterreinen waar de trainingen verzorgt kunnen worden. Voorheen huisde de plantsoenendienst van de gemeente in het pand.

20150306_Hugo_van_bijsterveld_husqvarna_PCbomen

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.