Twee nieuwe frezen van Iseki

KCR 700Van der Haeghe uit Geldermalsen, importeur van onder meer Iseki, komt met twee nieuwe Iseki frezen op de markt. De SA 150 en de KCR 700. De SA 150 is beschikbaar in werkbreedtes van 560 mm en 855 mm. Bij de KCR is die breedte 550 mm.

Het model SA 150 is voorzien van een 5,7 pk Subaru OHV benzinemotor. De frees heeft 1 versnelling vooruit en 1 achteruit. De maximale werkdiepte bedraagt 81 mm.  De duwboom is in drie posities in te stellen.

De rotormessen van de KCR 700 draaien over de top waardoor, volgens Van der Haeghe, het freesresultaat mooier wordt. De transmissie is een kettingaandrijving. De KCR 700 heeft 3 versnellingen vooruit en 1 achteruit. Voor de veiligheid is de machine voorzien van een dodemanshendel. (Foto: KCR 700)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.