Weedviewer-app in Play Store

De Weedviewer-app, die je gebruikt om de beeldkwaliteit van een verharding volgens de CROW-schaalbalk te bepalen, is nu verkrijgbaar via Play Store. Tot dusver moest de app gekocht en geïnstalleerd worden via de Weedviewer-website.

Om met de app de beeldkwaliteit te bepalen, maak je in een vlak van 100 vierkante meter 10 foto’s. Herkenningssoftware telt de groene pixels en velt aan de hand daarvan, en aan de hand van het aantal planten in het vlak die volgens de schouwer hoger zijn dan 20 cm, een oordeel volgens de CROW-schaalbalk.

Kosten

De app downloaden via de store is gratis. Om hem te gebruiken moet je bij Weedviewer een licentiecode kopen. Die kost eenmalig 295 euro exclusief btw. Een extra licentie kost 75 euro exclusief btw.

20150601_Weedviewer_app_in_play_store

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.