Honda lanceert accumachines voor tuin en park

Machinefabrikant Honda lanceert in de lente van 2016 handbediende accumachines voor de tuin- en parksector. Het gaat in eerste instantie om een heggenschaar, een grastrimmer en een bladblazer.

De machines, geproduceerd door Chevron,  zullen verkrijgbaar zijn met een keuze uit twee accu’s en twee opladers. Honda meldt dat het gelooft dat de accutechnologie nu voldoende is ontwikkeld om goede prestaties, lange gebruiksduur en snel opladen te garanderen. “Meer technische specificaties worden in januari 2016 bekend gemaakt”, vertelt Mike de Ridder, marketing coördinator bij Honda, desgevraagd. Datzelfde geldt voor beeldmateriaal van de nieuwe producten.

Pierre Vallet , directeur van Honda Motor Europe Power Products divisie zegt: “Nu de algemene trend toch richting accumachines gaat, is het voor ons het perfecte moment om tot de markt toe te treden, en we hebben plannen om in de toekomst nog verder te groeien.”

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.