Herder komt met jubileumeditie Grenadier

Machinefabrikant Herder maakt een speciale jubileumeditie van de Grenadier. De machine is in 1986 geïntroduceerd en bestaat komend jaar dus dertig jaar. Over enig jublileumvoordeel laat directeur Peter Mouthaan zich niet uit. “Dat laten we over aan de dealers.”

De Herder Grenadier jubileumversie is tot 1 maart verkrijgbaar en uitgerust met onder meer Load sensing pompen voor gieken en werktuigen, elektrische bediening door middel van twee joysticks, een steunwiel in plaats van een steunpoot, automatische bodemdrukregeling en een niet te vermijden 30-Jaar jubileum sticker op tankbok en gieken.

Ontwikkelingen

Mouthaan vertelt over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren. “Het bereik van de Grenadier is groter geworden. De Grenadier is standaard leverbaar met armlengtes tussen de 6,40 meter en de 8,80 meter. Op aanvraag kunnen armen ontwikkeld worden met een bereik van 11 meter.”

Precies een jaar geleden maakte Tuin en Park Techniek een video van de Grenadier.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.