Loopmaaiers met combidek

Voor de hovenier is een loopmaaier met een combidek interessant, aangezien de machine breed inzetbaar is. Welke fabrikanten zo’n maaier met combidek maken, heeft Tuin en Park Techniek op een rij gezet.

Toro, Rover, Viking, John Deere en Honda. Een klein deel van de leest die een flink aantal fabrikanten bevat. En de lijst met types is nog langer. In het overzicht in het vakblad Tuin en Park Techniek  zijn loopmaaiers opgenomen met minimale maaibreedte van 50 centimeter. Verder hebben de maaiers een minimale cilinderinhoud van 170 cm3. De minimale inhoud van de opvangbak is 70 liter. In onderstaand overzicht staan maaiers met een kleinere cilinderinhoud en opvangbak. Ook de maaiers met één vaste rijsnelheid is terug te vinden.

  • Download het volledige overzicht Loopmaaiers met combidek gratis:

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.