Nimatech-zeefbak voor wiellader

De Nederlandse werktuigenfabrikant Nimatech komt met een zeefbak voor kleine shovels. Dankzij twee hydraulische motoren achterop de bak trilt het vuil van de klinkers of uit het puin. Volgens de fabrikant beschadigen de stenen niet zoals bij een trommel.

Met een regelventiel is de zeefcapaciteit instelbaar. Een terugslagklep voorkomt schade bij het vastlopen van het zeefdek. De bakken zijn met verschillende spijlbreedtes beschikbaar: 20, 25 of 30 millimeter. De bakken zijn 700, 1.000 of 1.200 millimeter breed. Volgens de fabrikant zeeft de kleinste bak ongeveer 10 kuub per uur.

Nimatech leverde al een soortgelijk systeem voor graafmachines tot 8 ton.

nimatech_zeefbak_shovel2

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.