Ferri toont drie compacte maaiarmen

De Italiaanse machinefabrikant Ferri toont op de GaLaBau 2016 drie nieuwe maaiarmen: T250A, T320A en T350A/R. De maaiarmen hangen in de driepuntshef en hebben een maximale reikwijdte van 2,52 tot 3,22 meter.

De T250A is met een reikwijdte van 2,52 meter de kleinste maaiarm uit de serie. Een trekker met een vermogen van 14,7 tot 25,7 kW (20 tot 35 pk) is essentieel voor dit werktuig. De trekker moet minstens 700 kilo wegen. De maaiarm inclusief maaier weegt 340 kilo.

Ferri T250A

De T250A reikt tot 2,55 meter naast de trekker.

De T320A en T320 A/R reiken allebei tot 3,22 meter naast de trekker. De trekker moet minimaal 900 kilo wegen en een vermogen van 18,4 tot 29,4 kW (25 tot 40 pk) hebben. De T320A is beschikbaar in twee varianten; een arm die links van de trekker maait en een arm die rechts van de trekker maait. De T320A/R is ontworpen voor compacttrekkers met een omkeerbare bestuurdersplaats.

Bediening

De besturing verloopt via vier hendels. Elektrische bediening via een joystick is een optie. Achterop de machine zit een tank voor 60 liter hydrauliekolie. Een oliekoeler met thermostaat voorkomt een te hoge olietemperatuur. De maaiarmen zijn leverbaar met een maaiunit of heggenschaar.

Ferri T320AR

De T320A/R is geschikt voor trekkers met een omkeerbare bestuurdersplaats.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.