Husqvarna introduceert Limberjack game

Het Zweedse merk Husqvarna introduceert de Virtual Reality  Husqvarna Limberjack game. De game is wereldwijd te downloaden. Je kunt met het spel je zaagvaardigheden te testen en te strijden om de wereldtitel. In het spel spelen techniek, precisie en snelheid een grote rol.

Husqvarna Limberjack is geïnspireerd op een van de vijf disciplines van het World Logging Championship, een tweejaarlijkse wedstrijd waar de 150 beste houthakkers van de wereld aan deelnemen.

Finale

Aan het eind van elke maand kondigt Husqvarna de beste speler van de maand aan. Eind augustus 2017 nodigt Husqvarna de twaalf beste Limberjack spelers van de maand uit voor de finale van het wereld kampioenschap in Zweden.

Uitersten

“De Limberjack game combineert twee uitersten, een van de oudste beroepen ter wereld met de nieuwste technologieën”, zegt Larst Strandell, meervoudig medaillewinnaar van het  twee jaarlijks wereld kampioenschap houthakken. De game is te downloaden  op de website: www.limberjackVR.com

husqvarna-limber-jack-vr-20160906

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.