Twee acculoopmaaiers van John Deere

John Deere introduceert twee nieuwe acculoopmaaiers. De R40B heeft een werkbreedte van 40 centimeter. De R43B maait nog 3 centimeter breder.

De R40B heeft een maaidek van polypropyleen. De grotere variant heeft een gegoten aluminium dek. Beide modellen zijn voorzien van een lithium-ion accupack. Voor het opladen van de accu, haal je de accupack uit de maaier en plaats je in de adapter. Volgens de fabrikant is de accu binnen 90 minuten volledig opgeladen.

De maaier is vanaf mei 2017 verkrijgbaar in Nederland.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.