Flexi Infrarood onkruidbrander van Adler

Adler presenteert de nieuwe Flexi onkruidbrander. De Flexi is ontwikkeld voor moeilijk bereikbare plekken zoals vluchtheuvels, bushaltes en kleine tuinen.

De Flexi maakt gebruik van infrarood. De stralingswarmte heeft bij de warmtebron een temperatuur van 950 graden. De werkbreedte is 350 mm. Met de Flexi kan volgens Adler zo’n 1,5 kilometer per uur behandeld worden. De capaciteit van de machine is 525 vierkante meter per uur.

De brandstof voor de infrarood onkruidbrander is propaan. Op de Flexi kan gasfles van 11 kg worden geïnstalleerd. Het gewicht zonder de gasfles is 40 kg. De Flexi straalt bijna geen warmte uit naar de zijkanten. Als de zijkant van een stoep behandeld moet worden, dan kan één van de twee wielen gekanteld worden. Het voorste loopwiel is ook kantelbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.