GTH 2017: Gouden Klavertje Vier voor Ramm

Het Gouden Klavertje Vier, de noviteitenprijs op GroenTechniek Holland, is gewonnen door Ramm bv met de Oeliatec Mollen Artiflex. Op plek twee staat Stihl met de iMow TeaM Robotmaaier. De top drie wordt gecompleteerd door Frisian Motors met de FM-170 zero turn maaier.

De vakjury over de winnaar: “Dit is het eerste onkruidbestrijdingsvoertuig dat met kokende waterdruppels co2-neutraal werkt, geluidsarm is en geen roetuitstoot heeft, doordat de boiler in staat is op biodiesel op basis van plantaardige oliën te verbranden. Het is een multifunctioneel en duurzaam concept met elektrische aandrijving en meteen lange werkduur van acht uur.”

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.