BioMant heetwatermachines nu ook inzetbaar als hogedrukreiniger

Mantis ULV voorziet de BioMant Aqua-heetwaterinstallaties van een instelbare thermostaat. Hierdoor kun je de machines ook als hogedrukreiniger gebruiken. Verder komt er een nieuwe spuitwagen waarmee je ook muren kunt reinigen.

De BioMant Aqua WS-Mini, WS-I, WS-II en WS-Agro zijn tegenwoordig voorzien van een instelbare thermostaat. Je kunt de machines daardoor nu ook inzetten als hogedrukreiniger. Zo kun je bijvoorbeeld je wagenpark met warm of koud water afspuiten.

Krappe hoeken

Verder komt er een nieuwe spuitwagen voor bovenstaande types. De spuitwagen is licht en daardoor ook bruikbaar voor het verwijderen van mos en algen op muren. Bij de nieuwe wagen zitten de wielen onder de spuitboom. Hierdoor is het eenvoudiger om in krappe hoeken te spuiten.


Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.