Motofrog nieuwe klepelmaaier Peruzzo

De Motofrog 75 is de nieuwe zelfaangedreven klepelmaaier van fabrikant Peruzzo. De maaier heeft een motor van Briggs en Stratton en levert een vermogen van 9,5 kW (13,5 pk).

De Motofrog 75 heeft een onderstel met rupsbanden, maar kan ook met standaardbanden worden uitgerust. De gebruiker kan ook switchen tussen rupsen en banden. De besturing is draaibaar, waardoor de maaier ook op hellingen te gebruiken is.

Het cijfer in de naam van de maaier duidt op de werkbreedte in centimeters. De Motofrog 75 wordt standaard geleverd met klepels, maar kan ook voorzien worden van verticuteermessen of Y-vormige klepelmessen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.