VIDEO: Conver C86-schuifboot

Fabrikant van waterbeheermachines Conver heeft eind vorig jaar een nieuwe schuifboot op de markt gebracht: de C86. Beukema Grondwerken in Onderdendam (Gr.) was één van de eerste kopers. Op één van de laatste baggerklussen van dit seizoen voer Tuin en Park Techniek een middagje mee.

Meest in het oog springende wijzigingen ten opzichte van het oude type zijn twee optionele 950 liter grote pontons links en rechts aan de voorzijde van de boot, die het drijfvermogen flink vergroten. In smalle watergangen kun je de pontons verwijderen. Op één van de laatste baggerklussen van dit seizoen voer Tuin en Park Techniek een middagje mee. Meer over de boot, het vermogen, het verbruik en de bediening is te lezen in het aprilnummer van vakblad Tuin en Park Techniek.Start nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.