Blog

Altijd wat…

Het is altijd wat. Probeer je milieuvriendelijk te werken door de straten van het dorp en de stad met grote regelmaat te borstelen, komen de burgers boos op je af omdat de het ijzer in de borstels voor lekke fietsbanden zorgt. Het was vorig jaar het geval in Eindhoven. Maar ik verwacht dat het op meerdere plaatsen in Nederland een probleem is. Natuurlijk, het is een oplosbaar probleem. Je kunt immers ook kunststofborstels gebruiken. Maar ja die hebben ook zo hun nadelen. Ten eerste doen ze hun werk net iets minder goed, en ten tweede…. Ze laten kunststof in het milieu achter. En dat wil je ook niet. Als definitieve oplossing laat je gewoon een veeg­wagen achter de borstelkar aan rijden. Dan ruim je niet alleen het losgeborstelde onkruid op maar ook meteen de stukjes metaal. Dat is een dure oplossing, maar het werkt wel. U ziet, het is altijd wat.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Gertjan Zevenbergen

Over Gertjan Zevenbergen

Gertjan Zevenbergen (1969) is geboren in Zuidland (ZH) op een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw. Na de Agrarische Hogeschool ging hij aan de slag als redacteur melkvee bij het vakblad OOGST, waar hij ook de mechanisatie voor zijn rekening nam. Vanaf 2002 is hij hoofdredacteur van LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek.
Eerder over: Blog
Druk
23 mrt. '18
Omzagen
17 feb. '18
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.