Intelligent One belijningsrobot in Nederland

Milati Grass Machines uit Papendrecht introduceert de Intelligent One, een robot die zelfstandig lijnmarkering op sportvelden maakt.

Eind juni kwam Nissan met het nieuws ook met een belijningsrobot te komen. Dat bleek een publiciteitsstunt. Het kon ook niet anders, want de Deense machinefabrikant Intelligent Marking heeft patent op een autonome belijningsmachine: de Intelligent One dus.

Efficiënt

Arjen Spek, eigenaar van het Papendrechtse Milati Grass Machines, is de enige Intelligent dealer in Nederland. “Wanneer de Intelligent One draait, kunnen operators andere taken uitvoeren”, legt Spek de efficiëntieslag uit. “De machine kan een heel voetbalveld in een half uur van lijnen voorzien.”

De Intelligent One is bestuurbaar via een Samsung Galaxy Active tablet die is behandeld tegen binnendringend stof en water waardoor het tijdens alle (weers-)omstandigheden te gebruiken is.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.