Farmtrac introduceert nieuwe trekker

De Indische trekkerbouwer Farmtrac introduceert een nieuw type trekker, dat meldt de Belgische importeur Herco Machinery. De FT22 heeft een vermogen van 21,5 pk en is het nieuwe instapmodel in het Farmtrac-programma.

Het vermogen haalt de FT22 uit een motor van Mitsubishi. De 952 cc krachtbron voldoet aan de Stage 5 emissienormen.  De transmissie heeft 9 versnellingen voor- en 3 achteruit. Met de Mita-hefinrichting kan de trekker 750 kg tillen.

Optioneel is een frontlader. Standaard wordt de FT22 geleverd met onder meer frontgewichten, smartphonehouder, rolbeugel, dubbeldwerkend ventiel en trekhaak.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.