Gedragen BioMant-heetwatermachine van Mantis ULV

Het Duitse Mantis ULV komt met een gedragen variant van de BioMant Compact. Via een driepuntsophanging hang je de machine in de hef van de trekker.

Er zijn twee varianten van de Compact: de EL en BE. De Compact EL heeft een elektrische pomp. Deze onkruidbestrijder moet je aansluiten op het stroomnet. Bij de BE drijft een geïntegreerde benzinemotor de pomp aan. Het gedragen model is voorzien van een benzinemotor en een eigen watertank. De machines uit de Compact-serie spuiten ongeveer 9 liter per minuut. In de fronthef kun je eventueel een hydraulisch verstelbare spuitboom hangen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.