Vermeer komt met nieuwe CTX160 mini-schranklader

De Amerikaanse fabrikant Vermeer breidt het programma mini-schrankladers uit met de CTX 160.

De mini-schranklader is voorzien van een Kohler KDI van  29,8 kW (40 pk) die voldoet aan de stage 4 normen (Tier 4 Final) zonder ad-Blue. De mini-schranklader kan maximaal 725,7 kg tillen en heeft een hydrauliekopbrengst van 56,8 liter per minuut. De mini-schranklader staat op rupsen en weegt 1.814 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.