360 graden draaiende versnipperaar van Först

De Engelse fabrikant Först heeft een nieuwe versnipperaar: de TT6. Deze versnipperaar staat op een draaikrans en kan daardoor 360 graden draaien ten opzichte van het onderstel.

De versnipperaar heeft een Vanguard EFI37-benzinemotor. Dit blok ligt ook in de ST6P-versnipperaars en levert een vermogen van 27,2 kW (37 pk). Volgens de fabrikant is de benzinemotor lichter dan een dieselmotor terwijl het vermogen hoger ligt. Daarnaast zou de motor ook minder brandstof verbruiken en voldoet het blok aan de stage V-eisen. De benzinetank heeft een inhoud van 30 liter.

Hydraulische rollen

Twee hydraulisch aangedreven invoerrollen trekken het materiaal naar binnen. Met twee knoppen aan de rechterkant van de trechter, regel je de invoer. De versnipperaar is 2,77 meter lang, 1,49 meter breed en 2,35 meter hoog. De machine weegt in totaal 745 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.