Makita lanceert bladblazer en -zuiger op accu

Makita introduceert de DUB363, een bladblazer en -zuiger op accu. De krachtbron bestaat uit twee 18 V LXT accu’s. De inhoud van de opvangzak is 50 liter.

De bladblazer heeft twee standen. Stand één wordt gebruikt om zo lang mogelijk te blazen, bijvoorbeeld bij droge bladeren. In stand twee blaast de machine op maximale capaciteit. Wordt de DUB363 ingezet op grote oppervlakten, dan kan de machine met een schakelaar op de gewenste stand vastgezet worden.

Snellader en accu’s

De DUB363 weegt inclusief accu’s 4,8 kg. Die accu’s worden, met een snellader, opgeladen binnen 45 minuten. Bij de aanschaf van de DUB363 heeft de koper twee keuzes. De machine is leverbaar zonder meegeleverde accu’s en lader. In dat geval staat er 249 euro excl. btw op het prijskaartje. Bestel je ook de accu’s en de snellader, dan kost het geheel 549 euro.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie