Intelligent One-belijningsrobot heet voortaan Turf Tank One

De belijningsrobot Intelligent One die gebouwd wordt door de Deense fabrikant heet voortaan Turf Tank One. Eerder opereerde het bedrijf buiten de Verenigde Staten onder de namen Intelligent Marking en Intelligent One. Met de nieuwe naam wil het bedrijf meer eenheid creëren.

Naast een naamswijziging is er ook een nieuwe CEO en COO benoemd. Olav Jørgensen en Morten Kaalund hebben de leiding over het bedrijf. Daarnaast lanceert de fabrikant een nieuwe software-update voor de belijningsrobot. Het updateproces kan voortaan via een tablet worden gedaan. Wanneer een nieuw bijgewerkte tablet verbinding maakt met een robot met een oudere softwareversie, dan wordt de robot bijgewerkt.

De Turf Tank One is een autonome belijningsrobot die via RTK-GNSS zijn positie bepaald. Volgens de fabrikant kan de robot een voetbalveld binnen 30 minuten van belijning voorzien. De robot stel je in via applicatie op een tablet.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Geef een reactie