Trioliet Smartrac voermengwagen op Eurotier

Zagen we al eerder een tekening van de nieuwe kleine zelfrijdende voermengwagen van Trioliet. Nu is hij ook daadwerkelijk klaar. De machine is te zien tijdens Eurotier in het Duitse Hannover.
De voermengwagen met verticale vijzel draagt de naam Smartrac en heeft een inhoud van 9 kuub. De voermengwagen haalt het voer uit de kuil met een snijbord. Je moet de wagen dus achteruit tegen de kuil aan rijden. Om dan toch goed zicht op het werk te houden, kun je de stoel 180 graden draaien.
Laag
De machine wordt aangedreven door een 58 kW (78 pk) dieselmotor en er zijn vier versnellingen voor en achteruit beschikbaar. De Smartrac is overigens met en totale hoogte van 2,60 erg laag en past dus ook in kleine stallen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.