Nieuwe compacte klauwbekapbox van Van Mook

Van Mook brengt een nieuwe klauwbekapbox op de markt. Na de introductie van de VMFlexicare in 2012 is het nu de beurt aan de VM Compact uitvoering. Deze bekapbox is ontwikkeld voor een minishovel.

De eisen die aan de minishovel worden gesteld zijn een minimale breedte van 130 cm en een hefvermogen vanaf 1.300 kg. Volgens Van Mook ontstaat er voldoende stabiliteit voor het werken met de klauwbekapbox, omdat de shovel haaks op het voerhek te plaatsen is.

De VM Compact uitvoering is uit te rusten met onder meer hydraulische voorpootsteunen, led-verlichting, zwenkarm met 220 volt stopcontact en extra fixeerinrichting voor de achterpoten. Het basismodel is voorzien van een hydraulische achterpootlier, hydraulische buiksingel, fixeerbuis achter en voorpootsteunen met een zelf remmende handlier. De VM Compact kost 3.525 euro exclusief btw, aanbouwdelen en levering.

klauwbekapboxaug2014 085

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.