Eurotier 2016: Schakelbare zonnen van Holaras

Meestal draaien de zonnen van een kuilverdeler alleen naar buiten. Maar Holaras bedacht dat het ook wel eens handig is dat de beide zonnen zowel naar links als naar rechts kunnen draaien.

Dat maakt de machine waarmee je gras in de rijkuil verdeelt in ieder geval flexibeler. Iedere zon is nu voorzien van een eigen tandwielkast en hydromotor. Het wisselen van de draairichting kun je elektrohydraulisch vanuit de trekkercabine regelen. Het systeem kost 2.500 euro. Daardoor kost een Jumbo KS met deze optie nu 28.000 euro.

holaras-jumbo-eurotier-20161121

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.