BvL vernieuwt V-Dairy Feeder

De Duitse voermachinefabrikant BvL vervangt het voermanagementsysteem V-Dairy Feeder door een nieuwe variant. Bijzonder aan het nieuwe systeem is dat de handheld computer beschikt over een IP65-certificering, wat betekent dat het apparaat stof- en waterbestendig is.

Het nieuwe toestel is voorzien van een touchscreen dat dus onder zware omstandigheden gebruikt kan worden door de IP65-certificering. Het apparaatje beschikt over vernieuwde software en communiceert via 3G- en WiFi-signalen. De weeginrichting van de voermengwagen communiceert met behulp van een ontvanger met de V-Dairy Feeder. Het apparaatje is ook geschikt voor weegsystemen van andere fabrikanten van voermengwagens.

naamloos

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.