Krone vernieuwt snijrotor RX- en ZX-opraapwagens

De Duitse fabrikant Krone vernieuwt de snijrotor van zijn RX- en ZX-opraapwagens. De nieuwe rotor moet voor een betere snijkwaliteit zorgen.

De fabrikant heeft de meenemers verbreed tot 22 mm zodat de afstand tot de messen kleiner is. Op het vorige type snijrotor waren de meenemers nog 17 mm. De punten van de meenemers zijn uit het midden geplaatst. De kleinere afstand tussen mes en meenemer zou voor een meer knippende werking moeten zorgen. De rotordiameter blijft met 880 mm ongewijzigd.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.