ATH 2018: Gallignani IG6000 hogedrukpers

Importeur Argi uit Didam toont op AgroTechniek Holland, naast de trekkers van McCormick en Landini, ook de Gallignani IG 6000 hogedrukpers.

Volgens Argi-directeur Gerard Zweers is het laatste hogedrukpers die in West-Europa wordt gemaakt. De andere merken die nog een hogedrukpers voeren besteden volgens hem de productie uit.

De Italiaanse IG 6000 vraagt een motorvermogen vanaf 45 kW (60 pk) en heeft een pickup-breedte van 172 cm. Inclusief de invoerflap is dat 195 cm. Het bijzondere is dat de invoer met tandwielen wordt aangedreven. Dat garandeert volgens de fabrikant een langere levensduur. Er is keuze uit een knoopapparaat met twee of drie touwen. De Gallignani IG6000 kost ongeveer 25.000 euro excl. btw.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.