PZ-trommelmaaier voor Grasstech Grazer

De Ierse Grasstech-stalvoerwagens worden vanaf heden geleverd met in Geldrop gebouwde PZ-trommelmaaiers van Kuhn. Tot nu gebruikte fabrikant Grass Technology trommelmaaiers die werden gebouwd in Italië.

De PZ CM 220 onder de Grasstech Grazer’s maait met 220 cm 10 cm smaller dan de trommelmaaier die er voorheen onder zat. “Qua kwaliteit hebben we echter een sprong gemaakt”, stelt Ron van Laar van Van Laar Techniek. Het bedrijf specialiseert zich in vooral de Grasstech Grazer.

De PZ-maaier heeft de kleuren van de Grasstech, een sticker van verraadt dat de maaier in Geldrop is gebouwd. De ophanging van de maaier is specifiek voor de Grazer aangepast.

De Grazer met de nieuwe trommelmaaier werd voor het eerst getoond op de nationale Ierse ploegkampioenschappen ‘Ploughing’ die altijd gepaard gaan met een outdoor machinetetoonstelling.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.