Spinder wint zilveren medailles op EuroTier

De Nederlandse stalinrichter Spinder heeft op EuroTier twee zilveren medailles in de wacht gesleept. Het bedrijf uit Harkema won de innovatieprijs voor de AutoLift en voor de Feed Fence Signalling.

De AutoLift is een hek dat automatisch opent en sluit. Het hek is aangesloten op het internet en is daardoor via een app op de smartphone te bedienen en real-time te volgen. Met de app kan het hek ook geopend en gesloten worden, bijvoorbeeld in geval van nood. De AutoLift moet het koeverkeer van en naar de melkstal of -robot verbeteren. Als het nodig is kan de AutoLift ook handmatig bediend worden.

Voerhek

Met de Feed Fence Signalling kan het voerhek op afstand gefixeerd worden. Dat gaat net als bij de AutoLift met een app. Staat een koe aan het voerhek en is een behandeling door de veearts nodig, dan kan de melkveehouder op afstand dat deel van het voerhek fixeren. In de app dient dan de knop ‘fix’ aangevinkt te worden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.