Tegelijk mais schoffelen en gras zaaien

Zinger Mechanisatie uit Borger heeft een combi-machine ontwikkeld waarmee in één mais schoffelen en gras zaaien mogelijk is.

De combinatie bestaat uit een Zibo schoffelbalk en een pneumatische Zibo zaaimachine. Zinger heeft de machine ontwikkeld specifiek voor de maisteelt. Er is weinig vermogen nodig, dus voldoet een lichte trekker.

De pneumatische zaaimachine zorgt voor een gelijkmatige afgifte, waarbij het gras via een ketsplaat en tril-sleeptanden achter de schoffels gelijkmatig tussen de maisrijen wordt gezaaid. De Combi Schoffel-Zaaimachine is leverbaar in een 8- en 6-rijige uitvoering.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.