Krone pakt ZX opraapwagens aan

Machinebouwer Krone heeft de ZV opraawagen voorzien van een update. Zo hebben de types ZX 430, ZX 470 en ZX 560 een elektro-hydraulische pick-up ontlasting gekregen. Ook is het mogelijk de opraapwagens te voorzien van 30,5 inch bandenmaten.

De vernieuwde pick-up kan vanuit de cabine variabel ingesteld worden. De bestuurder kan daardoor snel handelen bij wisselende omstandigheden.

De drie typen opraapwagens kunnen optioneel worden uitgerust met 30,5 inch banden. Voor zowel tandem- als tridem onderstel zijn de bandenmaten naar keuze 710/50R30,5 en 800/45R30,5. De ZX 470 met tridem onderstel is alleen met 26,5 inch banden leverbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.