Vogelsang introduceert BlackBird sleepvoetbemester

Machinebouwer Vogelsang presenteert op Agritechnica de nieuwe BlackBird sleepvoetbemester. De bemester is er in werkbreedtes van 12 en 15 meter en kan worden opgevouwen tot een transportbreedte van 2,99 meter.

Als de BlackBird in de transportstand staat, wordt de zogeheten DropStop geactiveerd. Dat voorkomt vuile erven en wegen.

Snavelvormige voet

De bemester heeft een nieuwe, lange, snavelvormige voet. Volgens de fabrikant zorgt die voet voor een gecontroleerde en gelijkmatige uitstroom van vloeibare mest door elke sleepvoet. Er wordt actief druk uitgeoefend, waardoor de voet beter in de grond dringt.

Eenvoudig onderhoud

De bemester is voorzien van Vogelsang’s precisieverdeler ExaCut ECQ. Die verdeler bevindt zich in het midden van de boom. De verdeler heeft een nieuwe onderhoudsdeksel, waardoor het onderhoud kan worden uitgevoerd zonder de verdeler te demonteren.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.