Same komt met de Explorer Swiss edition

Same komt met met een beperkte Swiss edition van de Explorer 90.4 MD en 110 MD die leverbaar is tot 31 oktober 2019 voor de Zwitserse markt. Dat meldt Schweizer Landtechnik.

De trekkers zijn voorzien van een stage 3b viercilinder Farmotion motor met vermogens van 65 kW (88 pk) voor de Explorer 90.4 MD  en 83 kW (113 pk) voor de Explorer 110 MD.  De trekker is voorzien van een powershift transmissie met 30 versnellingen vooruit en 30 achteruit met een maximum snelheid van 40 km/h. De aftakas heeft vier toeren: 540/540E/1000/1000E. Tot de uitrusting behoren verder een hydrauliekpomp met een opbrengst van 55 liter, Sauter fronthef, Stop Go, geveerde cabine, luchtgeveerde stoel, airconditioning en 6 werklampen. Ook is de trekker gespoten in een grijze kleur met rode velgen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.