BvL introduceert vernieuwde V-Dairy Feeder TMR System

Met het V-Dairy Feeder TMR System heeft Bernard Von Lengerich een nieuw mobiel weeg- en voermanagementsysteem geïntroduceerd. Het systeem wordt bediend met een applicatie op de smartphone.

In de afgelopen jaren heeft BvL regelmatig nieuwigheden geïntroduceerd die nu samenkomen in het vernieuwde managementsysteem. Het online systeem is gekoppeld aan de weeginrichting van de voermengwagen. De voerdata is beschikbaar via de cloud. Zo kunnen bijvoorbeeld loonvoerders bij aankomst meteen zien wat en hoeveel er gevoerd moet worden.

De applicatie waarmee het systeem bediend wordt kan op verschillende apparaten tegelijk gebruikt worden. Alle wijzigingen worden, zoals BvL het noemt, parallel gesynchroniseerd. Het nieuwe systeem wordt officieel gepresenteerd op Agritechnica. In 2020 is de applicatie in eerste instantie beschikbaar voor Android toestellen. Later volgt iOs.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Reacties zijn gesloten.