Claas presenteert nieuwe Isobus-terminal

Met de Cemis 700 Isobus-terminal presenteert Claas de vervanger voor de Operator en Communicator II terminals. De nieuwe Terminal wordt vanaf oktober geleverd als optie voor onder meer de Disco maaiers, Rollant persen en de Cargos opraapwagens.

Het design van de terminal is ten opzichte van z’n voorgangers flink onder handen genomen en is nu meer bijdetijds. Door de gladde uitvoering is de Cemis 700 eenvoudig schoon te maken en schoon te houden. De bedieningselementen van de terminal zitten aan de rechterzijde. Daar vind je tien verlichte toetsen. Aan de zijkant van de terminal zit een draaiknop voor het wijzigen van de instellingen. Op het 7-inch schermpje aan de linkerkant is de benodigde informatie te lezen. Is er een camera aangesloten, dan is het beeld op hetzelfde scherm te zien.

De ‘oude’ Communicator II terminal. (Foto: Claas)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie