Kuhn GF 8700 is lichter

Machinefabrikant Kuhn breidt de schudders met acht elementen uit met het model GF 8700. Het is een eenvoudige versie van  het model GF 8702.

De GF 8700 is 15 procent lichter dan de GF 8702. Bovendien zit het zwaartepunt dankzij een nieuwe aankoppeling 20 cm dichter op de trekker. De machine is door kleinere en lichtere trekkers te gebruiken. De werkbreedte is met 8,7 meter gelijk aan de 8702. Voor transport klapt de schudder in twee delen op waarbij de buitenste rotoren als eerste opklappen. De schudhoek is niet instelbaar. Twee nieuwe stabilisatoren zorgen voor een rustige loop in bochten.

Kantschudden

Zoals bij alle schudders van Kuhn beschikt de GF 8700 over Digidrive vingerkoppelingen. Hydraulische schuinstelling ontbreekt. Wie wil kan een hydraulisch-opklapbaar zwaddoek bestellen als alternatief voor het kantschudden.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie