40 kuubs mestcontainer met geïntegreerde haspel

Het in dit jaar opgerichte Duitse bedrijf Kleutec introduceert een 40 kuubs mestcontainer met een geïntegreerde haspel. Op die haspel ligt 500 meter slang met een diameter van 125 mm voor het sleepslang bemesten.

De machine is ontwikkeld om de tijd van montage en demontage van de sleepslangcombinatie in het veld te verkorten. De machine staat op een tandemstel met de haspel achter de container. Standaard is de mestcontainer voorzien van een centrifugaalpomp met een maximale capaciteit van 300 kuub per uur. De pomp is goedgekeurd voor trekkers tot 220,2 kW (300 pk). De gehele combinatie is 11,5 meter lang, 3 meter breed, 4 meter hoog en heeft een leeggewicht van 16.400 kg. Het minimaal benodigde vermogen is 132 kW (180 pk).

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie