Lely Vector krijgt nieuwe voergrijper

Lely rust de Vector uit met een verbeterde voergrijper. De grijper in het automatische voersysteem heeft een nieuwe vorm die beter gesloten wordt waardoor voerverlies tot een minimum beperkt wordt.

De voergrijper laadt in de voerkeuken verschillende voersoorten in de voerrobot. Het nieuwe ontwerp van de grijper zorgt niet alleen voor minder voerverlies, maar als gevolg daarvan ook voor een nettere voerkeuken.

Roestvrijstaal

De grijperhelften zijn gemaakt van roestvrij staal. Hetzelfde geldt voor de onderdelen die in contact komen met het voer. Het koord voor het sluitmechanisme is ook vervangen door een roestvrijstalen ketting.

Lely Vector voergrijper nieuw

Lely Vector – Veehouder Molenaar Aarlanderveen

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Veehouderij Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Stuur mij maandelijks Veehouderij Techniek nieuws
E-mail:

Geef een reactie