Favoriet

Bedrijfsnieuws

Directeur Lemken met pensioen

Franz-Georg von Busse gaat met pensioen. De directeur van Lemken & Co in Alpen is sinds 1991 directeur bij de producent van landbouwmachines. Deze week bereikt Von Busse de pensioengerechtigde leeftijd van 67 jaar.

LEMKEN_von_BusseFranz-Georg von Busse gaat met pensioen. De directeur van Lemken & Co in Alpen is sinds 1991 directeur bij de producent van landbouwmachines. Deze week bereikt Von Busse de pensioengerechtigde leeftijd van 67 jaar.

Von Busse was mede-initiator van een ingrijpende verandering van waarden  binnen Lemken, waarbij de hiërarchische structuur werd vervangen door coöperatief en decentraal leiderschap. In combinatie met zijn inzet voor de internationale verkoopactiviteiten legde hij hiermee de basis voor de groei van het bedrijf.

Zilveren gedenkpenning

Voor zijn verdiensten binnen de Duitse landbouwtechniek, onder andere voor zijn rol als voorzitter van de Duitse VDMA Fachverband Landtechnik en in de algemene commissie van de Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) werd hij door de DLG onderscheiden met de zilveren Max-Eyth-gedenkpenning.