Favoriet

Beurs

AgroTechniek Holland volgeboekt

Outdoor agro beurs AgroTechniek Holland is volgeboekt. Dat meldt de organisatie van de beurs die plaatsvindt van 10 tot en met 13 september in Biddinghuizen.

3.000 landbouwmachines van meer dan 450 merken worden op het terrein nabij Walibi gepresenteerd door 260 fabrikanten.

“Nieuw op deze derde editie van AgroTechniek Holland is dat de bezoekers demonstraties bieten rooien, grondbewerking en veldspuiten te zien krijgen. Naast de expositievelden is een terrein van 40 hectare beschikbaar waar exposanten de gelegenheid krijgen om hun nieuwe machines dagelijks te tonen aan loonwerkers, akkerbouwers en veehouders”, vertelt beursmanager Willem Bierema.

Landbouwmachines worden steeds sneller, groter en sterker. Dit vraagt in toenemende mate om betere vaardigheden en beheersing van degene die de machines besturen. Rijvaardigheid, technische checks en bewustwording van chauffeur en omgeving zijn cruciaal om ongelukken en overlast te voorkomen. Op het Agroverkeerpaviljoen belichten CBR, Ploeg Vereniging Nederland, CUMELA, Fedecom en COM-keur alles rondom veiligheid en rijvaardigheid, met aandacht voor onder meer trekkerbehendigheid, het nieuw in te voeren T-rijbewijs en de verkiezing Beste chauffeur van Nederland.